Hoewel de inhoud van deze door Art and Ink gemaakte website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of incorrect is.
Art and Ink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, welke zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie van deze site of door het gebruik van informatie op de websites waarnaar verwezen wordt.
Art and Ink geeft geen garantie met betrekking tot de aard en inhoud van de informatie, advertenties, producten, adviezen van technische aard of anderszins op haar site en op websites waarnaar verwezen wordt en wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie, af. Er wordt geen garantie geboden voor het probleemloos en ononderbroken functioneren van de site.
Art and Ink is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van verwijzingen naar andere websites of bronnen. De gegevens op deze site kunnen zonder enige waarschuwing worden gewijzigd.