Ons verhaal

Welkom bij Art and Ink, dé tattooshop waar we jouw lichaam transformeren tot het kunstwerk waar je altijd van gedroomd hebt.

Ik ben Justin, de eigenaar van Art and Ink. Bij mij zit de creativiteit er al van kinds af aan in, maar als kind heb ik het nooit een echte plek kunnen geven. Een aantal jaar later zat ik in de stoel voor mijn eerste eigen tatoeages en hier begon een vuurtje te branden, wat hierna nooit meer gedoofd is. Ik heb het fijne van het vak geleerd en ben mijn eigen zaak begonnen. Ondertussen, 10 jaar later, heb ik met trots een divers portfolio opgebouwd. Je kan dan ook voor elke denkbare stijl bij mij terecht.

Bij Art and Ink staat persoonlijke aandacht voorop.
We hebben daarom bewust gekozen voor een 1-op-1 beleid, zodat we jou alle aandacht kunnen geven die je verdient.
Wij vinden het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt, zodat je volledig kunt ontspannen tijdens het tatoeëren. Daarom hebben we ook gekozen voor privacy, waardoor jij in alle rust en zonder afleiding jouw gewenste tatoeage kunt laten zetten. Onze shop is alleen op afspraak geopend, zodat we iedere klant de aandacht kunnen geven die hij of zij verdient. We werken met de beste apparatuur en materialen, daarom kunnen we je de hoogste kwaliteit garanderen. Tot slot hechten wij veel waarde aan hygiëne en werken daarom volgens de laatste richtlijnen op dit gebied.

Dus Kwaliteit, Focus, Privacy, Relax, Concentratie zijn de keywords die wij hoog naleven!

Wat je wens ook is, bij ons ben je aan het juiste adres. Van een kleine, betekenisvolle tekst tot een uitgebreide sleeve, wij staan voor je klaar! Art and Ink streeft naar perfectie en met trots kunnen wij zeggen dat we een van de weinige shops zijn die cover ups aanneemt en daadwerkelijk laat slagen met een prachtig resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp tot in de kleinste details wordt uitgewerkt en dat jij over 50 jaar nogsteeds trots kan zijn op jouw originele kunstwerk.

Wil jij ook een unieke tatoeage laten zetten bij Art and Ink? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan klaar om jouw wensen te bespreken en jouw ideeën om te zetten in een prachtige tatoeage. Bij Art and Ink ben je in goede handen.

Wanneer je het spannende besluit genomen hebt om je eerste tatoeage realiteit te maken, is het natuurlijk wel fijn als je weet wat je kan verwachten. Daarom hebben we het voor jou even op een rijtje gezet. Deze vind je onder kopje werkwijze.

Interesse in een kunstwerk van Art and Ink op jouw lijf? Wees dan niet bang om contact op te nemen via het contactformulier of via whatsapp

Reviews

Luuk Jochems
Luuk Jochems
10/08/2023
Zojuist mijn eerste Tattoo laten zetten. Zeer professioneel en kundig gedaan door Justin.
Djow Flohr
Djow Flohr
06/08/2023
Perfect gezet… De piercer is echt een schattige dame en werkt heel hygiënisch.
Diede Smit
Diede Smit
22/07/2023
Laatst heeft Minke bij mij een nieuwe piercing gezet. Ze vertelde super rustig van welke stappen ze ging doen en ben super blij met het resultaat♡
Marino Thijs
Marino Thijs
18/07/2023
Justin is chill en heeft voor mij en mijn hele gezin hele mooie tattoo's gezet. Rustig, duidelijk, vakkundig en heel begaam met ieder zijn wensen. Dus zijn we heeeeel erg tevreden allemaal en Justin is elke euro en elke minuut meer dan dubbel waard! Dankjewel!
Miss Babsie
Miss Babsie
18/07/2023
Tjebbe Thijs
Tjebbe Thijs
18/07/2023
ŠUICIDE
ŠUICIDE
15/07/2023
luv my new tattoo , already want a second one, thank you ????
Luuk Hesemans
Luuk Hesemans
10/07/2023
Top geregeld, goed meegedacht over hoe de tattoo gezet moest worden. Nazorg en uitleg over het verzorgen van de getatoeëerde huid was top! Op naar de volgende afspraak!
Melissa Broeders
Melissa Broeders
05/07/2023
Roos Jongenelen
Roos Jongenelen
23/06/2023
Hele goede ervaring met Justin! Ik kon door een uitval heel snel ingepland worden, dat was heel fijn. Ik ben heel blij met mijn nieuwe tattoo, super mooi en precies gezet en hij dacht ook mee in het design om het nog net wat mooier te maken. En dan was het ook nog eens gezellig! Volgende keer weer bij Justin voor mijn volgende tattoo.