Wanneer je het spannende besluit genomen hebt om je eerste tatoeage realiteit te maken, is het natuurlijk wel fijn als je weet wat je kan verwachten. Daarom hebben we het voor jou even op een rijtje gezet.

Stap 1
P
Stap 1

Kennismaking

Allereerst neem je contact op en bespreek je jouw ideeën en het ontwerp van de tatoeage met de artiest. Die zal kijken of het ontwerp mogelijk is en hij zal advies geven over de grootte, de plaatsing en andere belangrijke details.

Stap 2
P
Stap 2

Afspraken

Nadat er een duidelijk richtlijnen en ideeën over het ontwerp zijn afgesproken wordt er een datum vastgesteld voor de daadwerkelijke tattoo afspraak. Deze wordt na een aanbetaling vast gelegd.

Stap 3
P
Stap 3

Ontwerp

Het ontwerp wordt tegen de tijd van de afspraak in werking gezet en opgestuurd ter keuring.
Zijn er aanpassingen worden deze uiteraard voldaan tot dat totale tevredenheid is bereikt.
Maak je nooit zorgen om de afmetingen, deze worden op de daadwerkelijke tattoo afspraak altijd samen met de artiest bekeken en/of aangepast!

Stap 4
P
Stap 4

De tattoo afspraak

Op de afspraak zelf wordt er een stencil van het ontwerp gemaakt en deze op de huid toegediend, hierdoor zie je hoe de tattoo grofweg op jouw lichaam komt. De grootte en de plaatsing is allemaal in overleg met de artiest ter plekke aan te passen.
Allebei tevreden? Dan gaat het kunstwerk nu echt van start!

Stap 5
P
Stap 5

Nazorg

Nadat de tatoeage is gezet, krijg je advies en tips over de nazorg van de tatoeage.

Reviews

Luuk Jochems
Luuk Jochems
10/08/2023
Zojuist mijn eerste Tattoo laten zetten. Zeer professioneel en kundig gedaan door Justin.
Djow Flohr
Djow Flohr
06/08/2023
Perfect gezet… De piercer is echt een schattige dame en werkt heel hygiënisch.
Diede Smit
Diede Smit
22/07/2023
Laatst heeft Minke bij mij een nieuwe piercing gezet. Ze vertelde super rustig van welke stappen ze ging doen en ben super blij met het resultaat♡
Marino Thijs
Marino Thijs
18/07/2023
Justin is chill en heeft voor mij en mijn hele gezin hele mooie tattoo's gezet. Rustig, duidelijk, vakkundig en heel begaam met ieder zijn wensen. Dus zijn we heeeeel erg tevreden allemaal en Justin is elke euro en elke minuut meer dan dubbel waard! Dankjewel!
Miss Babsie
Miss Babsie
18/07/2023
Tjebbe Thijs
Tjebbe Thijs
18/07/2023
ŠUICIDE
ŠUICIDE
15/07/2023
luv my new tattoo , already want a second one, thank you ????
Luuk Hesemans
Luuk Hesemans
10/07/2023
Top geregeld, goed meegedacht over hoe de tattoo gezet moest worden. Nazorg en uitleg over het verzorgen van de getatoeëerde huid was top! Op naar de volgende afspraak!
Melissa Broeders
Melissa Broeders
05/07/2023
Roos Jongenelen
Roos Jongenelen
23/06/2023
Hele goede ervaring met Justin! Ik kon door een uitval heel snel ingepland worden, dat was heel fijn. Ik ben heel blij met mijn nieuwe tattoo, super mooi en precies gezet en hij dacht ook mee in het design om het nog net wat mooier te maken. En dan was het ook nog eens gezellig! Volgende keer weer bij Justin voor mijn volgende tattoo.

Contact

Vragen?